Miercuri, 20 Iunie 2018
Te afli aici: Home Despre noi Combridge
Combridge PDF Imprimare Email

Combridge activează pe piața de telecomunicații din România din anul 2002, şi face parte din cea mai mare companie de telecomunicaţii din Europa, Grupul Deutsche Telekom (www.telekom.com).

Încă de la început obiectivul nostru a fost să oferim partenerilor noștri servicii de calitate la prețuri competitive. Experienţa câştigată de-a lungul existenţei companiei ne-a permis să cunoaştem în profunzime atât piaţa românească, cât şi cea regională. Pe baza acestor experienţe portofoliul de servicii  Combridge s-a dezvoltat dinamic pentru a acoperi cat mai bine sfera IT&C.

Actionarul Combridge, Magyar Telekom este principalul furnizor de servicii de telecomunicaţii din Ungaria. Activitatea Magyar Telekom acoperă două segmente de piaţă:

servicii rezidenţiale de comunicaţii fixe şi mobile (brandurile T-Home şi T-Mobile);

servicii corporate (brandul T-Systems).

Pe 3 iulie 2000, în urma unui acord între acţionari, Deutsche Telekom a preluat pachetul majoritar de actiuni in Magyar Telekom, crescand partea de actiuni la 59.52% (diferenţa de 40,48% din acţiuni fiind tranzacţionată public).

Intrarea pe piaţa de retail din România, prin înfiinţarea companiei Combridge, este în concordanţă cu strategia internaţională de extindere a Magyar Telekom, de întărire a prezenţei pe pieţele de telecomunicaţii din Europa de Sud-Est.

T-Systems este o linie de business a Grupului Deutsche Telekom, o companie de succes cu puternice rădăcini germane şi cu o reputaţie bine-meritată de furnizor de înaltă calitate pentru servicii inovative de IT&C precum şi pentru soluţii de infrastructură de telecomunicaţii.

Deutsche Telekom a fost prima companie care a oferit servicii globale de IT&C. Cu peste 258.000 de angajaţi în 50 de ţări, a reuşit să atingă venituri de aproximativ 64 miliarde € în 2009.